14 nov. 2011

El club del punxillo a Creativa Barcelona / El club del punchillo a Creativa Barcelona

El passat dissabte vam estar algunes de les components del club del punxillo a Creativa Barcelona. I és que no hi podiem faltar a aquesta cita, feia temps que ho esperavem i per fi va arribar el dia... ens vam cansar molt però crec que va valer la pena, ens ho vam passar molt bé i vam veure coses precioses. Vam disfrutar com nenes petites amb la seva joguina nova.
Ja que ens heu preguntat cuantes fomem al club us direm que normalment som cuatre, la Marga, la Núria, la Carmen i la Mònica. A Barcelona no vam poder estar totes, la Núria no ens va poder acompanyar. Us posem algunes fotos de la nostra visita a Creativa perquè així ens pogueu conèixer.                                    

El pasado sábado estuvimos algunas de las componentes del club del punchillo en Creativa Barcelona.Y es que no podíamos faltar a esta cita, hacía tiempo que lo estabamos esperando y por fin llegó el día...nos cansamos mucho pero creo que valió la pena, nos lo pasamos muy bien y vimos cosas preciosas. Disfrutamos como niñas pequeñas con su juguete nuevo.Ya que nos habéis preguntado cuantas formamos el club, os diremos que normalmente somos cuatro, Marga, Núria, Carmen y Mònica. En Barcelona no pudimos estar todas, Núria no nos pudo acompañar. Os ponemos algunas fotos de nuestra visita a Creativa y así nos podéis conocer.


Aquí la Marga (Marga B.) i la Carme (Carmensa):

I aquí Carmensa i Mònica (Morixe):


Las fotos no son molt bones però és que amb l'emoció ens vam deixar la cámara de fotos a casa i les vam haver de  fer amb el mòbil. Vam passejar molt per tots els stands de la fira sense deixar-ne cap...fins i tot vam tenir temps de fullejar els llibres.

Las fotos no son muy buenas pero es que con la emoción nos dejamos la cámara de fotos en casa y las hicimos con el móvil. Paseamos mucho por todos los stands de la feria sin dejarnos ninguno...incluso tuvimos tiempo de hojear los libros.


I com ja us podeu pensar vam fer algunes compres...però això ja us ho veureu quant us ensenyem alguns treballs que tenim pensat fer totes juntes.

Y como os podéis imaginar hicimos algunas compras.... pero eso ja lo veréis cuando os enseñemos algunos trabajos que tenemos pensado hacer todas juntas.

Desprès d'aquest mini reportatge de Creativa, ens despedim...ens veurem aviat!

Y después de este mini reportaje de  Creativa, nos despedimos ..... nos vemos pronto!

4 comentarios:

 1. Com que vau anar sense la càmera de fotos, que idees ...

  ResponderEliminar
 2. gracias por tu comentario el los fotos estan muy bien

  ResponderEliminar
 3. Sé ve que lo pasasteis bien.
  Que guapas las tres.
  Encantada de ponerte cara, Marga.
  Besicos.

  ResponderEliminar
 4. Muy guapas!!!!! Y que envidia poder ir a la Creativa Barcelona!!!!! Lo pasaríais de cine!!!!!

  Besos.

  ResponderEliminar