18 feb. 2012

Uns porta-ulleres a conjunt

Hola! Aquí estem despréss d'uns quants dies sense escriure cap entrada. No és que haguem estat parades, hem anat fent coses però no trobàvem mai el dia de fer les fotos. Avui us ensenyem els porta-ulleres que hem fet a conjunt amb els moneder y els porta-mocadors.

Hola! Aquí estamos después de unos cuantos días sin escribir ninguna entrada. No es que hayamos estado paradas, hemos estado haciendo cosas pero no encontrábamos nunca el día de hacer las fotos. Hoy os enseñamos los porta-gafas que hemos hecho a conjunto con los monederos y los porta-pañuelos.Ens estant resultant molt útils tots els accesoris que hem fet i els estem fent funcionar en els nostres bolsos.

Nos estan resultando muy útiles todos los accesorios y los estamos haciendo funcionar en nuestros bolsos.De passada, us anunciem el nou blog que està recent estrenat, és de la nostra punxilla Núria, entreu i ja veureu quantes coses fa...sobretot el ganxet i la mitja. Es aquest: Teixinteixint De totes maneres al lateral d'aquest bloc podeu trobar tots el blocs que tenim les punxilles a més a més d'aquest.


De paso, os anunciamos el nuevo blog que está recien estrenado, es de nuestra punchilla Núria, entrar y veréis cuantas cosas hace...sobretodo de ganchillo y media. Es este: Teixinteixint . De todas maneras al lateral de este blog podéis encontrar todos los blogs que tenemos las punchillas a más a más de este.


Salutacions i fins la pròxima.

Saludos y hasta la próxima.

2 comentarios: