16 jun. 2012

Unes casetes guarda-mocadors de patchwork / Unas casitas guarda-pañuelos de patchwork

Això és el que portem fent desde fa unes setmanes, unes casetes per posar la caixa de mocadors de paper a dins. Ha sigut un treball bastant entretingut però al final les quatre les hem pogut acabar i ja estan lluint a casa nostre.

Esto es lo que hemos estado haciendo desde hace unas semanas, unas casitas para poner la caja de pañuelos de papel dentro. Ha sido un trabajo bastante entretenido pero al final las cuatro las hemos podido acabar y están luciendo en nuestra casa.

Aquí podeu veure una vista per davant i per darrera totes juntes  / Aquí podéis ver una vista por delante y por detrás todas juntas.Us ensenyem uns quants detalls de més aprop. Aquí podeu veure la caseta de la Marga amb un banc i una parra amb raïms! I la de la Núria amb un rellotge de sol.

Os enseñamos unos cuantos detalles de más de cerca. Aquí podéis ver la casita de Marga con un banco y una parra con uvas! Y la de Núria con un reloj de sol.La bogada de la Marga, el gatet i les palmeres de la Morixe, els ocellets de la Carmensa  i les floretes de la Núria....  /  La colada de Marga, el gatito y las palmeras de Morixe, los pajaritos de Carmensa y las florecitas de Núria....Les floretes i papallona de la Morixe, el balancí de la Carmensa, el carro de la Marga i les teulades de totes quatre.  / Las florecitas y mariposa de Morixe, la mecedora de Carmensa, el carro de Marga y los tejados de las cuatro juntas.


Com ja us hem dit ha estat un treball molt entretingut però ha sigut un plaer per a totes poder compartir juntes aquestes horetes. Si us animeu a fer-la podeu trobar el tutorial que hem seguit al blog MardeMenorca.

Como ya os hemos dicho ha sido un trabajo muy entretenido pero ha sido un placer para todas poder compartir juntas estas horitas. Si os animáis a hacerla podéis encontrar el tutorial que hemos seguido  al blog MardeMenorca.
Fins aviat, tornarem amb algo més, segur!  /  Hasta pronto, volveremos con algo más, seguro!8 comentarios:

 1. Que chuuuuuuuuuuuuuuuuulas!!!!!!! Me encantan!!!!!!

  Un besote.

  ResponderEliminar
 2. Són totes quatre precioses. Enhorabona a totes!!!

  ResponderEliminar
 3. Molt maques i originals. Felicitats!!

  ResponderEliminar
 4. Que adosados más bonitos!! Felicidades a las cuatro. Besos.

  ResponderEliminar
 5. Me encantan!!! Ox han quedado preciosas

  ResponderEliminar
 6. Me encanta como os han quedado las casitas, cada una le ha dado su toque personal y están preciosas.

  Besos ^-^

  ResponderEliminar
 7. que bonitas me encanta el detalle de la ropa tendida un saludo Maxi

  ResponderEliminar
 8. Son muy bonitas y originales. sois unas artistas!!

  ResponderEliminar