19 jul 2012

Abelles Tilda / Abejas Tilda

Avui us ensenyem unes abelletes molt divertides que hem fet en una tarda. La veritat és que queden gracioses i no ens han donat gaires problemes. Són quatre abelles Tilda, cadascuna d'un color diferent.

Hoy os enseñamos unas abejitas muy divertidas que hemos hecho en una tarde. La verdad es que quedan graciosas y no nos han dado muchos problemas. Son cuatro abejas Tilda, cada una de un color diferente.



D'esquerra a dreta: amb les ales blaves la de la Marga B., la vermella és la de la Núria, la de les ales rosades i antenes liles és la de la Carmensa i la de les ales liles la de Morixe.

De izquiera a derecha: con las alas azules la de Marga B., la roja es la de Núria, la de las alas rosadas y antenas lilas es la de  Carmensa y la de las alas lilas la de Morixe.




Ens ha agradat molt fer aquest treball juntes, és ràpid de fer i llueix molt a qualsevol lloc, a més a més aquestes no piquen! Gràcies a tots els que ens visiteu, ens veiem aviat!

Nos ha gustado mucho hacer este trabajo juntas, es rápido de hacer y luce mucho en cualquier sitio, a más a más éstas no pican! Gracias a todos los que nos visitáis, nos vemos pronto!

4 comentarios:

  1. Son "xulísimes", a quina mes maca, les teniu que posar a dieta perque estàn una mica rexonxones. Una abraçada a totes quatra.

    ResponderEliminar
  2. Esteu molt treballadores. Són totes precioses.

    Petons.

    ResponderEliminar
  3. Maravillosas las avejitas , bueno .... maravilloso el blog completo me encanta
    besitos

    ResponderEliminar
  4. Monissimes les abelletes.., i tot el que feu també! Petons!

    ResponderEliminar