4 mar 2012

Rebel-lió a la granja / Rebelión en la granja

Hola! Com ja us vam dir la setmana passada estàvem preparant unes cosetes molt xules. Aquesta setmana les hem acabat...hem fet unes gallines porta-bosses per penjar a la cuina. Vam trobar el tutorial a "El rincón de Chelo" i ens va semblar una gallina molt divertida, així que ens hi vam posar i aquest ha estat el resultat, quatre precioses gallines. Hola! Como ya os dijimos la semana pasada estabamos preparando unas cositas muy chulas. Esta semana las hemos terminado....hemos hecho unas gallinas porta-bolsas para colgar en la cocina. Encontremos el tutorial en "El rincón de Chelo" y nos pareció una gallina muy divertida, así que nos pusimos a la labor y este ha sido el resultado, cuatro preciosas gallinas. Poc a poc estem agafant experiència amb la màquina de cosir i també hem après a fer aplicacions amb aquest treball, per algunes de nosaltres ha sigut la primera vegada. Aquí les gallines de la Carmensa i la Marga B. Poco a poco estamos cogiendo experiencia con la máquina de coser y también hemos aprendido a hacer aplicaciones con este trabajo, para algunas de nosotras ha sido la primera vez. Aquí las gallinas de Carmensa y Marga B. I aquí les de la Núria i Morixe. Com podeu veure totes han quedat diferents però molt mones i molt útils. Y aquí las de Núria y Morixe. Como podéis ver todas han quedado diferentes pero muy bonitas y muy útiles. Aquest divendres, a més d'acabar les nostres gallinetes i fel la foto conjunta, que per cert vam riure un munt...també vam tenir temps de celebrar l'aniversari de la Marga B. amb un pastís de poma y cava! Este viernes, además de acabar nuestras gallinitas y hacer la foto conjunta, que por cierto nos reimos un montón...también tuvimos tiempo de celebrar el cumpleaños de Marga B. con una tarta de manzana y cava! Això es tot per avui...aviat us ensenyarem més coses que tenim mig acabades i altres que tenim pensades. Fins aviat! Esto es todo para hoy....pronto os enseñaremos más cosas que tenemos a medio hacer y otras que tenemos pensadas. Hasta pronto!

13 comentarios:

  1. Jo tenìas raò la cosa feia olor a gallines. Os han quedat "brutals", son realment maques. Una bona setmane per totes quatre. Petons

    ResponderEliminar
  2. He tingut problemes amb la verificació doble de la paraule. Si voleu es pot treure.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Lourdes, crec que ja l'hem tret, a veure si la pròxima vegada ja no et surt.

      Eliminar
  3. superchulas las gallinas ,ademas con esa tarta tan rica se harian solas
    besos

    ResponderEliminar
  4. Son chulísimas!!!!!!!!! Felicidades Marga!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  5. Que bonitas las gallinas de la rebelión, la tarta tiene muuy buena pinta. A ver con que nos sorprendeis el próximo dia.

    ResponderEliminar
  6. Qué graciosas y bonitas!!!! Y qué rica torta. Espero ver pronto sus nuevos trabajos.
    Abrazos

    ResponderEliminar
  7. Pero que bien lo pasáis, que envidia sana me dais.
    Las gallinitas muy chulas y la tarta ........, ya no hablamos del Cava. jajajajaja.
    Un besico.

    ResponderEliminar
  8. Hola Moritxe, estic intentant escriure un missatge al teu altre blog (amigurimis) i no puc, això em pasa amb el teu i un altre blog només. Saps de que va ???, o algu altre t'ha fet un comentari ????, no sé si es problema meu o del teu blog. En aquest no tinc cap problema. Que tingueu un bon "finde".

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola, doncs no sé que es el que pot passar....torna-ho a intentar, no fa gaire estona n'han fet un de comentari, si no pots m'ho tornes a dir a veure si trobo la solució, igual son coses de blogger i desprès com si res ja es pot, ni idea. Bon cap de setmana!

      Eliminar
  9. Hola Morixe!

    M'encanta aquesta nova aventura que comenceu totes plegades. Com que a mi m'ha fet molta il·lusió un premi que m'han donat i que haig de passar la torxa a 5 aquells blogs que a mi m'agradin i que tinguin menys de 100 seguidors, he decidit concedir un del 5 premis a aquest blog. Passa't pel meu per veure-ho.

    M'encanten les gallinetes que feu. La veritat és que Chelo fa unes coses precioses. Enhorabona. Una abraçada,

    ResponderEliminar
  10. Preciosas las gallinas y riquísimo el cava :-)

    ResponderEliminar