28 mar. 2012

Visita al Festival Internacional de Patchwork de Sitges 2012

Hola! Com ja us vam dir a l'última entrada, vam anar de visita al Festival internacional del Patchwork de Sitges. Vam escollir el dissabte per anar-hi i va fer un dia preciós, sino mireu quina foto vam poder fer des d'una de les "finestres" de les carpes. Hola! Como ya os contemos en la última entrada fuimos de visita al Festival internacional de Patchwork de Sitges. Escogimos el sábado para ir e hizo un día precioso, sino mirar la foto que la pudimos hacer desde una "ventanita" de las carpas.
Les carpes on estava la fira pleníssimas de gent, amb una calor....  hi va haver ratets que massa gent i de totes les edats,  per a que us feu una idea...
Las carpas donde estaba la feria abarrotadas, con una calor....a ratos había demasiada gente diríamos y además de todas las edades, para que os hagáis una idea...
Vam veure coses precioses, ens vam enamorar de tot, no vam fer fotos perquè en molts stands no deixaven però si que hem fet fotos d'algunes coses que vam comprar i de nosaltres carregades fins dalt (de esquerra a dreta - Marga B., Carmensa, Núria i Morixe)
Vimos cosas preciosas, nos enamorábamos de todo, no hicimos fotos porque en muchos sitios no dejaban pero sí hemos hecho fotos de algunas cosas que compremos y de nosotras cargaditas hasta arriba (de izquierda a derecha- Marga B., Carmensa, Núria y Morixe)
Bé, només ens falta dir que ho vam passar molt bé i que encara que vam acabar cansadíssimas el ratet es va fer molt curt....ara a esperar una altra fira. Ens  veiem a a la próxima entrada....aviat us ensenyarem unes coses que tenim entre mans, les tenim apunt d'acabar. Que serà?? Fins aviat! Bueno, deciros que lo pasemos muy bien y aunque acabemos cansadísimas el rato se nos hizo cortísimo...ahora a esperar otra feria. Nos vemos en la próxima entrada....pronto os enseñaremos unas cosas que tenemos entre manos, las tenemos apunto de terminar. ¿Que será?? Hasta pronto!

1 comentario:

  1. Si que va fer un día preciós, jo també vaig anar-hi el disabte, però no crec que torni a repetir en cap de setmana, va estar agobiant, no es podía veure res des aprop, i aixòs que a les 10 ja estaba allí. A veure els treballets que fareu amb les vostres compres, ja tinc ganes de veure els resultats. Una abraçada a totes (sense ofegar-se). petons.

    ResponderEliminar